Zo creëer je een unieke outfit

In een tijd waarin het merendeel van kleding wordt gekocht bij grote winkelketens als H&M en Zara is het moeilijk om nog een unieke outfit te vinden. Er is altijd wel iemand te vinden die die toffe rok ook heeft en op dezelfde laarzen loopt die jij vorige week net hebt gekocht.

Hoe maak je in deze tijd je eigen unieke outfit? Wij gaven je aantal goede tips!

Combineer oude kleding

Het wordt steeds hipper om je eigen kleding te maken. Zeker wanneer je oude kleren hebt die je eigenlijk niet meer past kun je hier vaak op creatieve wijze een mooi nieuwe twist aan geven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oud rokje die je met wat naaiwerk omtovert in een topje. Dit vereist maar een kleine inspanning en binnen no-time heb jij een topje dat werkelijk niemand anders heeft!

Design je eigen shirts

Ook een slimme manier om je eigen twist te geven aan kledingstukken is om een persoonlijke boodschap erop te drukken. Vroeger was het bedrukken van kleren vaak erg duur en alleen weggelegd voor grote bedrijven die in één keer honderden shirts laten bedrukken.

Met de komst van het internet vinden we nu echter vele tientallen webshops voor t-shirts bedrukken waar je zeer goedkoop uit bent. Zo heb je voor een klein bedrag een persoonlijk ontwerp op jouw outfit.

Tip: Ontwerp ook jouw eigen bedrukking helemaal zelf, maak bijvoorbeeld een cool ontwerp in Photoshop en bedruk dit op je nieuwe shirt. Je hoeft hier helemaal gaan grafisch vormgever voor te zijn, met een klein beetje knip- en plakwerk maak je heel snel een tof ontwerp.

Wil jij er dus ook uniek bijlopen in je eigen stijl? Met deze tips hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je iemand tegenkomt die in dezelfde outfit als jij loopt.