Wie kent de schoenen van Paul Green?

Schoenen van Paul Green. Dat kreeg ik vorige week aangeboden via een vriend, die me vertelde dat schoenen van Paul Green het dit jaar helemaal gaan worden. Ik heb eigenlijk geen idee, omdat ik de schoenen van Paul Green ook helemaal niet ken. Ik wil jullie dan ook vragen om na het lezen van deze blog te reageren. Kennen jullie de schoenen van dit merk of is dit merk voor jullie ook volkomen onbekend? Na deze blog staat mijn volgende blog voor Roebo Kleding in het teken van spijkerbroeken. Die blog zal ergens volgende week op deze site te vinden zijn.

Schoenen van Paul Green

Paul Green is dus het merk waarvan ik schoenen aangeboden kreeg. Volgens mijn vriend zijn schoenen van Paul Green te vergelijken met schoenen van het merk Diesel. In mijn ogen is deze vergelijking niet helemaal terecht, omdat Diesel bijvoorbeeld ook andere kledingstukken in het assortiment heeft (voorbeelden van kledingstukken die Diesel wel aanbiedt, maar Paul Green niet heeft: spijkerbroeken, T-shirts, overhemden en truien. In feite alle kleding die je naast schoenen ook nodig hebt om de straat op te gaan). Mijn eerste blik op de website van Paul Green heeft me overigens wel enthousiast gemaakt, maar ik weet nooit of een foto van schoenen nou echt representatief is. Natuurlijk, de foto is echt wel gemaakt van de schoenen van Paul Green die daar worden aangeboden, maar met een programma als Photoshop wordt een foto wel eens opgelicht of worden kleuren juist sprekender gemaakt. Hebben jullie ervaringen met schoenen van Paul Green? Wat denken jullie van dit merk en zijn de schoenen inderdaad mooi? Ik hoor het graag van jullie.