Nieuwe herenkleding aanschaffen voor een spectaculaire prijs

De zomer staat weer voor de deur dus dat betekent dat het tijd is om je garderobe te voorzien van een update. Met de nieuwe site Modeveiling kun je snel voor een goede prijs kleding aanschaffen van bekende merken, zonder daarbij de gebruikelijke prijs te hoeven betalen.

Live bieden op kleding

Het systeem is vrij eenvoudig, iedere dag komen er nieuwe producten op de site en kan je hier direct op bieden vanaf een bepaald startbod. Samen met andere gegadigden bepaal je zo de uiteindelijke prijs die voor een product betaald dient te worden. Heb jij het hoogste bod geplaatst, dan heb je de veiling gewonnen en krijg jij het kledingstuk voor jouw geboden prijs.

Hierdoor kun je vaak zeer exclusieve merkkleding bemachtigen voor slechts een fractie van de originele verkoopprijs. Zeker wanneer je op een goed moment met weinig andere kopers aan het bieden bent kun je al snel tot wel 90 procent van de verkoopprijs zakken in prijs.

Nieuwe herenkleding van topmerken

Ook betreft het alleen niet gebruikte kleding. Door hun goede connecties kan Modeveiling snel kleding inslaan bij grote spelers en deze in hun veiling aanbieden. Wees er snel bij, want de veilingen lopen slecht voor beperkte tijd. Zo kun je iedere dag opnieuw bieden op nieuwe kleding.

Naast kleding vind je ook ondergoed en sieraden zoals Buddha to Buddha armbanden. Normaal betaal je hier in de winkel zo’n 200 euro voor, op Modeveiling gaan deze geregeld voor een winnend bod van 60 euro naar de nieuwe koper.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe outfit maar ben je even niet in staat om honderden euro’s hiervoor uit te geven. Dan is de herenkleding outlet van modeveiling een goede manier om snel geld te besparen en toch goed gekleed voor de dag te komen.